Om portalen     Nyheder     Fakta bag spillene     Skole/vejledning     Hjælp     
Nyheder > Tidligere nyheder > 2011 > Oktober

11.10.11
Evalueringsmappen - Nyt i version 18

Det nye tiltag i version 18 er "Evalueringsmappen", som er det sted på Vismandsportalen, hvor studerende kan følge sin egen udvikling i arbejdet med de enkelte scenarier og teste den faglige forståelse.

Undervisere kan følge både den enkelte elevs besvarelse af 3 test samt hurtigt danne sig et overblik over hvordan hele klassen har klaret sig i de 3 test, som følger scenarierne.

For at kunne benytte evalueringsmappen skal man være logget ind og have tilhørsforhold til en klasse og en lærer. Dvs. at læreren skal omdele brugernavn og kode til eleverne.

Læs mere om Evalueringsmappen.

01.10.11
Vismandsspillet version 18

Vismandsportalen herunder Vismandsspillet og læringsmaterialet er ajourført og opdateret med nye tal, data samt tekstændringer.

Som noget nyt i år har vi forbedret navigationen og gjort den mere ensartet i både vismandsspillet og læringsmaterialet. Inter-Spillet er ligeledes blevet forbedret, så landevalg og flag står endnu mere tydeligt.

God fornøjelse med den nye version 18.

Hvis du ønsker at oprette dig som bruger, og din skole ikke står på listen, så send en mail til os på nedenstående email.

Hvis I oplever uhensigtsmæssigheder, så kontakt os meget gerne på vismandsspillet@finansraadet.dk

Med venlig hilsen

Charlotte Plum Jensen,
Finansrådet

Finanssektorens Hus, FinansDanmark, Amaliegade 7, 1256 København K, Tlf. 3370 1000, vismandsspillet@finansraadet.dk